Utorak, 06. Prosinac 2022

Zadnja objava podataka29.08.2022.

Gospodarska izložba OPG-a

  • PDF

Uz trinaestu manifestaciju obilježavanja početka berbe jabuka u Moslavini, ''Jabuku crveniku'' i Dan općine Velika Ludina, Voćari i vinogradari Moslavine organiziraju u subotu, 02.09.2017. u Velikoj Ludini, gospodarsku izložbu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Sisačko-moslavačke županije.

 

 

 

Pokrovitelj izložbe je Sisačko-moslavačka županija.

Na ovoj prodajnoj izložbi očekujemo OPG koja proizvode voće i povrće i njihove prerađevine; sokove, marmelade, zimnicu …, pčelinje proizvode; med i dr., proizvode od buče; ulje, rezanci …, vina i rakije, mliječne proizvode; sirevi i dr., te proizvode tradicijskih obrta i suvenire koji obilježavaju našu regiju.

Izložba je na prostoru ispred Doma kulture, otvara se u 12,00 sati i traje do 21,00 sata, a za sve izlagače osigurano je, bez naknade, 1,0 – 2,0 metra natkrivenog izložbenog prostora i ručak za dvije osobe po OPG-u/izlagaču.

Ukoliko ste zainteresirani, svoju namjeru izlaganja prijavite tajniku udruge Ivici Careku 095 9044391  kako bi mogli obaviti prijavu elektroničkom poštom do 20.08.2017.

Kroz cijelo poslijepodne održavat će se nastupi kulturno umjetničkih društava, vatrogasno natjecanje mladih, rukometni turnir za djecu i mlade, biciklistička tura po općini (300-tinjak biciklista), natjecanje u pečenju mesa na roštilju, besplatna degustacija najduže štrudle od jabuka u Hrvatskoj, degustacija moslavačkih vina, koncert tamburaša „Modri biseri“, te koncert grupe Vigor. Za djecu je osiguran zabavni park, a moguće je jahanje na konjima i vožnja u kočiji. Osigurano je dovoljno parkirališnih mjesta, te uobičajena ponuda hrane i pića.

Molimo Vas da svojim kolegama preporučite ovu izložbu te im proslijedite ovaj dopis!

Unaprijed Vam zahvaljujemo na angažiranosti i promicanju malog poljoprivrednog gospodarstva!

Očekujemo Vas 02. rujna, sa jabukom crvenikom, moslavačkim vinom i pjesmom, u predivnoj Moslavini i još ljepšoj Velikoj Ludini!

Voćari i vinogradari Moslavine

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

  • Adresa: Obrtnička 3, 44316
    Velika Ludina
  • Tel: (+385) 44 658 000
Trenutno se nalazite na: Aktivnosti Putovanje