Utorak, 06. Prosinac 2022

Zadnja objava podataka29.08.2022.

Jabuka crvenika 2018.

  • PDF

 

Udruga Voćara i vinogradara Moslavine već četrnaestu godinu obilježava početak berbe jabuka u Moslavini manifestacijom „Jabuka crvenika“!

Uz ovogodišnju Jabuku crveniku i Dan općine Velika Ludina, Voćari i vinogradari Moslavine organiziraju u subotu, 08.09.2018. u Velikoj Ludini, gospodarsku izložbu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Sisačko-moslavačke županije.
Na ovoj prodajnoj izložbi očekuju se OPG koja proizvode voće i povrće i njihove prerađevine; sokove, marmelade, zimnicu…, pčelinje proizvode, proizvode od buče; ulje, rezanci…, vina i rakije, mliječne proizvode, te proizvode tradicijskih obrta i suvenire koji obilježavaju ovu moslavačku regiju.
Izložba je u centru Velike Ludine, ispred Doma kulture, otvara se u 12,00 sati i traje do 21,00 sata.
Pokrovitelj izložbe je Sisačko-moslavačka županija.
Kroz cijelo poslijepodne održavat će se nastupi kulturno umjetničkih društava, ali i vatrogasno natjecanje djece, rukometni turnir za djecu i mlade, biciklistička tura po općini (300-tinjak biciklista), besplatna degustacija najduže štrudle od jabuka u Hrvatskoj, kao i degustacija moslavačkih vina, sireva…, koncert grupe "TIM", a sve završava koncertom Jasmina Stavrosa.
Za djecu je postavljen zabavni park, a osigurano je dovoljno parkirališnih mjesta, te raznovrsna ponuda moslavačke hrane i pića.


Očekujemo Vas 08. rujna, sa jabukom crvenikom, moslavačkim vinom i pjesmom, u predivnoj Moslavini i još ljepšoj Velikoj Ludini!


Dobro nam došli! 

 

 

 

 

 

 


 


 


Kontaktirajte nas

  • Adresa: Obrtnička 3, 44316
    Velika Ludina
  • Tel: (+385) 44 658 000
Trenutno se nalazite na: O Nama Tijela Udruge Upravni odbor